Udendørs billede og lyd

AV til udendørs brug: Del dine budskaber og fang opmærksomheden ved hjælp af udendørs informationsskærme og højttaleranlæg.

AV til udendørs brug

Vi tilbyder tilpassede løsninger, der gør, at I udendørs kan skabe opmærksomhed og trænge igennem med jeres budskab. Hvad enten det drejer sig om billeder i form af eksempelvis pyloner eller lyd i form af højttalersystemer, leverer og installerer vi den løsning, der passer til lige netop jeres behov.

Informationsstandere og pyloner

Informationsstandere og pyloner er praktiske, hvor mange personer passerer eller opholder sig i kortere tid. De er især et glimrende redskab til at sprede budskaber på en let og overskuelig måde. Det skyldes ikke mindst, at de viser det valgte budskab på akkurat de tidspunkter, som du ønsker.

Informationsstanderen kan opsættes ud fra jeres specifikke ønsker og krav i henhold til eksempelvis ønskede logoer, designlinjer osv.

Der findes i dag flere informationssystemer, der tilbyder komplet skræddersyning ned til den mindste detalje i henhold til hvilke konkrete budskaber, som ønskes visualiseret på de valgte informationssystemer. 

Afhængigt af hvilken type skærm, område samt information, der er tale om, kan det være hensigtsmæssigt at overveje følgende, når I skal udvælge den bedst egnede løsning:

Vi har stor erfaring og ekspertise i opsætning og vedligeholdelse af udendørs pyloner. Vi anbefaler at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning, der dækker lige netop jeres behov bedst muligt.

Højttalersystemer

I forbindelse med løsninger inden for lyd til udendørs brug, er der flere ting, der skal under overvejelse. Områdets akustik har naturligvis en afgørende indflydelse på valget af udstyr. Hvad enten der er tale om højttalere af den ene eller anden slags, så er vi altid behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning, der er tilpasset jeres behov.

I forbindelse med etablering af højttaleranlæg er det tillige nærliggende at overveje at implementere et talevarslingsanlæg.

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via højttaleranlægget udsender en talebesked med information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå. Et talevarslingsanlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af området og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.
Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarslingsanlæg. Vi kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning – også hvis det omhandler servicering af jeres eksisterende talevarslingsanlæg.

Prisen på AV-udstyr til udendørs brug varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 6.000 kr.