Streamingstudie

Alt til jeres streamingstudie: Mikrofoner, kameraer, høretelefoner, højttalere, mixerpulte og lyssætning.

Streamingstudie

Det er blevet mere og mere almindeligt for offentlige institutioner at lave webinarer. Ligeledes er det at have egen Youtube-kanal til brug for egne medarbejdere, kunder eller andre interesserede blevet ganske almindeligt.

Derfor er det også en logisk udvikling, at det bliver mere og mere almindeligt for institutionerne at have deres eget streamingstudie. Det er endda ofte med fysisk placering i institutionens egne lokaler. For blot få år siden var det forbeholdt de professionelle TV-stationer at have et egentligt streamingstudie. Men i takt med teknologiens fortsatte udvikling er det nu blevet muligt at etablere et professionelt studie for et relativt beskedent beløb.

Mulighederne er mange, når det handler om etablering af et nyt streamingstudie. Reelt set er det kun din egen fantasi, der sætter grænser.

Det er for de fleste nærliggende i første omgang at tænke på kamera og mikrofon, når de ønsker at lave optagelser til brug for et webinar. Eller som indhold til deres egen Youtube-kanal for den sags skyld. Men også en god lyssætning er afgørende, når du ønsker at gøre dine optagelser endnu mere professionelle.

Som det er tilfældet med både lyd og billede, findes der et væld af muligheder inden for lyssætning, når du skal vælge det helt rette AV-udstyr til dit nye streamingstudie. 

Newline Meet Cam Set

Newline NAOS IP

Vi har ekspertisen til at hjælpe dig

I Best-AV har vi gennem de senere år udviklet en stor ekspertise i levering, installation og servicering af enhver form for streamingstudie, der er tilpasset den enkelte institutions behov, ønsker og muligheder. Det betyder, at vi som samarbejdspartner kan rådgive dig og din institution om den mest optimale løsning, der både modsvarer jeres behov, muligheder og økonomiske rammer.

Prisen på AV udstyr og løsninger til et streamingstudie varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 10.000 kr. og opefter.

Newline Huddle Cam