Sportshaller og idrætsanlæg

AV til sportshaller: Lyd, lys og billede samt talevarslingssystemer - tilpasset den enkelte sportshals behov.

AV til sportshaller og idrætsanlæg

Vi tilbyder alt inden for AV til sportshaller og brugervenligt AV-udstyr, der gør, at jeres hal er fuldt up-to-date med henblik på teknik og udstyr inden for lyd, lys og billede.

Vi leverer blandt andet AV-løsninger til:

Scoreboard

Et scoreboard er for langt de fleste haller et absolut must. det er også noget af det første, der installeres i forbindelse med nyt AV udstyr.

Af denne grund er det da også naturligt, at der findes et stort udvalg af muligheder. Netop derfor kan vi levere og installere en skræddersyet løsning til jeres hal, hvor vi både tager højde for de tekniske såvel som de visuelle ønsker til scoreboardets udseende og formåen.

Som en forlængelse af ovenstående anbefaler vi, at vi sammen tager en dialog, hvor vi i fællesskab finder frem til den helt perfekte løsning til jeres hal.

LED vægge

Brugen af LED vægge i hallen gør det endnu mere attraktivt for sponsorer at købe reklameplads. Og så er det nemt at styre indholdet. Systemet kan nemlig styres centralt, og så er det endda yderst brugervenligt.

Newline NAOS IP

Newline Mira

Newline ATLAS

Det er muligt at udforme en videovæg, der lever op til lige akkurat jeres specifikke ønsker og krav. Videovæggen vil altid blive leveret med Full HD (1920 x 1080) opløsning. En af fordelene ved en videovæg er, at hallen har mulighed for enten at vise det samme billede samtidig på alle delskærmene – eller videovæggen kan opsættes således, at hver delskærm viser hvert deres billede.

Alt styres via et elegant og brugervenligt touch panel. Det kan f.eks. opsættes et diskret sted på væggen, hvor det kun er personalet, der har adgang.

Det smarte er endvidere, at man med den rette AV løsning altid kan udbygge videovæggen senere hen, såfremt der ønskes nye funktioner, flere skærme eller lignende.

AV til sportshaller: Informationsskærme

Informationsskærme er praktiske i især indgangspartier, hvor mange personer passerer eller opholder sig i kortere tid. Informationsskærme kan benyttes til mange forskellige ting. Eksempler på de mange muligheder, som en informationsstander giver dig for at dele information, kan blandt andet være:

 

Der findes flere informationssystemer, der tilbyder komplet skræddersyning ned til den mindste detalje i henhold til hvilke konkrete budskaber, som ønskes visualiseret på de valgte informationssystemer. Ligeledes kan informationsskærmen  opsættes ud fra jeres specifikke ønsker og krav i henhold til eksempelvis ønskede logoer, designlinjer osv.

Newline RS +

Afhængigt af hvilken type skærm, område samt information, der er tale om, kan det være hensigtsmæssigt at overveje følgende, når I skal udvælge den bedst egnede løsning inden for informationssystemer:

Vi har stor erfaring og ekspertise i opsætning og vedligeholdelse af informationssystemer. Vi anbefaler at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for jeres hal.

Møderum til online møder

Vi tilbyder alt inden for AV-udstyr og brugervenlige løsninger, der gør, at jeres hals online møderum og konferencelokaler er fuldt up-to-date med henblik på teknik og præsentationsudstyr.

Som samarbejdspartner sikrer vi jer den optimale mødekvalitet, der garanterer, at I altid vil få en ensartet oplevelse af jeres onlinemøder, uden at I skal gå på kompromis med kvaliteten.

Yealink A20 – her får du en “all in one” videobar til Microsoft Teams videomøder – en oplagt løsning til mindre mødelokaler.

Udover at levere det sidste nye udstyr og teknik inden for møderumsløsninger, har vi stor erfaring med at installere moderne præsentationsudstyr som en integreret del af interiøret i online møderum. På den måde skjules teknikken, og skærme, kameraer, lys og lyd bliver designelementer i én samlet stilfuld helhed.

Yealink A30 – her får du en “all in one” videobar med blandt andet to kameraer og 8 mikrofoner. En løsning til de mellemstore mødelokaler.

 

Transportable løsninger

Har du flere mindre mødelokaler, kan vi også levere komplette transportable løsninger i form af f.eks. 65” LED skærm med kombineret video- og soundbar på en robust og elegant stander med hjul.

Videobarer er de mest benyttede løsninger til mindre møde- og konferencelokaler. I stedet for at have mikrofon, højttaler, webkamera og ekko-kansalering installeret forskellige steder i lokalet, samles disse nu i stedet i én videobar.

Yealink MVC400 – den ideelle løsning til mødelokaler med plads til 6-8 personer.

Én af de spændende ting ved nogle videobarer er, at kameraet har indbygget digital autozoom, hvilket betyder, at billedets “framing” af mødedeltagerne i onlinemøder automatisk zoomer ind og ud på de personer, som taler i lokalet. Det skaber et meget dynamisk mødemiljø, da man dermed kan bevæge sig rundt i lokalet og stadig være sikker på, at modparten i videokaldet kan se den, der taler.

Ligeledes kan man få videobarer med integreret videoklient i selve enheden, således at mødedeltagerne ikke behøver at medbringe egen PC til mødelokalet. Ligegyldigt hvor teknisk kompliceret løsningen er, er det til enhver tid målet, at udstyret skal kunne betjenes nemt og intuitivt fra det øjeblik, man træder ind i konferencelokalet.

Yealink MVC840 – den perfekte

løsning til det store mødelokale.

Yealink MVC940 – den perfekte løsning til mødelokaler i idrætshaller.

AV til sportshaller: Projektor og lærred

Som alternativ til LED skærme er det i nogle tilfælde værd at overveje brugen af projektor og lærred. Det kan f.eks. være i forbindelse med arrangementer og events, der finder sted i selve hallen eller cafeteriaet.

Vi leverer løsninger inden for højkvalitets projektorer og lærreder, hvor brugervenlighed og kvalitet altid er i fokus. Med løsninger op til 6000 lumens og lang holdbarhed er laserprojektorer et glimrende alternativ til touchskærme, når der af forskellige årsager foretrækkes brug af projektor og lærred.

I løsninger med projektor og lærred er det nærliggende at overveje én central styring af lys, gardiner og mørklægning osv. Dette er grunden til, at den rette rumstyring er et centralt element. Vi er naturligvis behjælpelige i både udvælgelse og installation af den helt rette løsning til jeres hal.

Lyd- og mikrofonanlæg

I forbindelse med løsninger inden for lyd til haller er der flere ting, der skal under overvejelse. Der er et væld af muligheder indenfor såvel højttalere som mikrofoner, og hallens akustik har naturligvis en afgørende indflydelse på valget af udstyr – hvad enten det drejer sig om headsets, håndholdte mikrofoner, svanehalse eller trådløse mikrofoner.

Af samme årsag anbefaler vi en dialog, hvor jeres behov klarlægges, og uanset om der er tale om et lyd- og mikrofonsystem af den ene eller anden slags, så er vi altid behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning, der er tilpasset lige netop jeres behov.

Gratis tjek af frekvenser

For ikke lang tid siden kom der nye regler for frekvenser til trådløse mikrofoner. Derfor er det vigtigt, at jeres frekvenser er indstillet korrekt. I den forbindelse tilbyder vi et gratis tjek af jeres frekvenser.

Brugervenligt betjeningspanel

I AV-løsninger er det essentielt, at der er fokus på brugervenlighed. Som det ofte ses i haller, er der behov for en central styring af AV-udstyret, således at personale og frivillige til enhver tid let kan styre lyden i de enkelte områder. I vores løsninger er det muligt ved hjælp af en central styring fra eksempelvis en IPad.

Vi har stor ekspertise i netop udvælgelse, levering og installation af de helt rette løsninger inden for betjeningspaneler, hvor der er fuld fokus på brugervenligheden. Af denne grund anbefaler vi, at vi i fællesskab analyserer jeres behov for at finde frem til den helt rigtige løsning til jeres hal.

Yealink RoomPanel – en dedikeret Microsoft Teams device udviklet specielt til lokaler, hvor der bruges Microsoft Teams.

Udendørs pyloner

Formidling af hallens budskaber er naturligvis også en mulighed udendørs. Med os som samarbejdspartner er i sikre på at få den rette AV-løsning, så I let kan styre de informationer, I ønsker at fremvise på en udendørs pylon.

Det kan f.eks. være:

AV-udstyr inden for lys

I forbindelse med etablering af løsninger inden for lys er der et væld af muligheder, hvad enten der er tale om små eller store løsninger.

I denne forbindelse anbefaler vi, at vi tager en dialog om mulighederne, således at jeres hal altid er sikret den helt rette lysløsning, der er tilpasset lige akkurat jeres behov.

Talevarslingssystemer

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå. 

Et talevarslingsanlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af hallen og dens områder og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

Teleslyngeanlæg

Vi er en af Danmarks førende leverandører af teleslyngeanlæg. Vi leverer teleslynger i alle størrelser, og vores løsninger kan effektivt kombineres med højttalersystemer og trådløse mikrofoner.

Anlægget installeres diskret og bruges med stor succes i haller. Med installation af teleslyngeanlæg i hallen, sikrer man, at deltagere med nedsat hørelse også får en god lydoplevelse, hvad enten det handler om tale eller musik.

Vores løsninger lever naturligvis altid op til den gældende lovgivning.

Prisen på AV til sportshaller varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 5.000 kr.