Teater

AV til teater: Løsninger inden for lys og lyd til teater – herunder lyssætning, højttalere, mikrofoner, mixerpulte og talevarsling.

AV til teater

Vi tilbyder alt inden for AV til teater og AV-udstyr i form af brugervenlige løsninger, der gør, at jeres teater er fuldt up-to-date med henblik på teknik og udstyr inden for lys og lyd. Mulighederne er mange, og installation af AV-udstyr i teateret er med til at danne de perfekte rammer for alle typer af arrangementer.

Typisk er der to scenarier i henhold til æstetikken i forbindelse med installation af AV-udstyret: Enten installeres AV-udstyret specifikke steder på sådan en måde, at de ikke er synlige for publikum. Alternativt kan udstyret gøres til en integreret del af teaterets visuelle look.

Lyd- og mikrofonanlæg

Vi leverer og installerer alle typer af lyd- og mikrofonanlæg, der gør det muligt at fordele lyden ligeligt i hele teateret. På den måde opnår jeres teater den helt rigtige lydkvalitet til gavn for alle – ligegyldigt hvor i teateret publikum sidder.

Hvad enten I ønsker at skjule højttalerne eller at implementere højttalerne som en del af teaterets design, leverer og installerer vi den løsning, der passer til lige akkurat jeres behov og ønsker.

I den forbindelse er vi naturligvis også behjælpelige med levering og installation af det helt rette mikrofonanlæg. Det er, hvad enten det omfatter trådløs eller håndholdte mikrofoner eller en anden form for mikrofon-løsning.

Mixerpulte

Med et væld af muligheder inden for mixerpulte anbefaler vi, at vi tager en dialog for at finde frem til den helt rette løsning til jeres teater. På den måde sikrer I jer, at jeres udstyr er brugervenligt og i højeste kvalitet – og at det er kompatibelt med AV-udstyr, der eventuelt måtte blive tilkøbt senere.

Talevarsling

I forbindelse med etablering af lydudstyr er det nærliggende at overveje at implementere et talevarslingsanlæg.

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via højttaleranlægget udsender en talebesked med information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå.

Et talevarslingsanlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af teateret. Herudover minimerer det risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarslingsanlæg. Vi kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning. Også hvis det omhandler servicering af jeres eksisterende talevarslingsanlæg.

LED skærme

I takt med den teknologiske udvikling findes der til stadighed et stigende antal muligheder, når det kommer til LED skærme, der er en mulighed i velkomsthallen. 

Mulighederne inden for LED-skærme er med andre ord mangeartede. Vi anbefaler derfor at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning.

Newline Flex

Newline Meet Cam Set

AV-udstyr inden for lys

Som det er tilfældet med mixerpulte, højttalere og mikrofoner, findes der inden for lyssætning til teatre et væld af muligheder.

Med vores erfaring og omfattende udvalg af produkter, er du sikret den helt rette løsning, når det omhandler valg af lys og lyssætning. I denne forbindelse anbefaler vi, at vi tager en dialog om mulighederne. På den måde er I altid sikret den helt rette lysløsning, der er tilpasset lige akkurat jeres teaters behov.

Prisen på AV til teater varierer alt efter behov. Pris kan derfor afgives efter besigtigelse.

Reference: AV til teater - China Cultural Center