Aula

Alt inden for AV til aula: LED skærme, projektor, lærred, mikrofoner og højttalere til jeres aula.

AV til aula

Vi tilbyder alt inden for AV til aula. Vi leverer og installerer brugervenlige løsninger, der gør, at jeres aula er fuldt up-to-date med henblik på teknik og udstyr. På den måde er I sikret, at jeres arrangementer i aulaen altid er supplereret med en brugervenlig og driftssikker løsning.

Yealink MVC940 – den perfekte løsning til aulaen.

LED skærme

I forbindelse med valg af LED skærme til aulaer, findes der et væld af muligheder. Derfor er der altid mulighed for at få skræddersyet en løsning, der passer til lige akkurat jeres behov og ønsker.

Newline RS +

Newline ATLAS

Det er eksempelvis muligt at installere en videovæg, der kan benyttes til mere detaljerede budskaber. Her kan I formidle og visualisere relevant information for dagen eller den kommende uge. det kan være lige fra kommende arrangementer til jubilæer og fødselsdage eller nyheder fra TV2 News.

I tillæg til dette er det en mulighed at trække lyden fra videovæggen til eksterne højttalere. Disse kan så eksempelvis placeres diskret i loftet eller på væggen, således at billede suppleres med lyd.

En videovæg har mulighed for at vise det samme billede samtidig på alle delskærmene. Eller videovæggen kan opsættes således, at hver delskærm viser hvert deres billede. Det smarte er endvidere, at man med den rette AV-løsning altid kan udbygges videovæggen senere hen, såfremt der ønskes nye funktioner, flere skærme eller lignende.

Mulighederne inden for LED-skærme er med andre ord mangeartede. Vi anbefaler derfor at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for jeres aula.

Projektor og lærred

Som alternativ til touchskærme er det i nogle tilfælde værd at overveje brugen af projektor og lærred. Vi leverer løsninger inden for højkvalitets projektorer og lærreder, hvor brugervenlighed og kvalitet altid er i fokus. Med løsninger op til 6000 lumens og lang holdbarhed er laserprojektorer et glimrende alternativ til LED skærme, hvis I i jeres aula foretrækker brug af projektor og lærred.

Mikrofoner og højttalere

I forbindelse med løsninger inden for lyd til aulaer er der flere ting, der skal under overvejelse. Inden for mikrofoner findes der et væld af muligheder – lige fra håndholdte mikrofoner til headsets og svanehalse. Det samme gør sig gældende for højttalersystemer. 

Aulaens akustik har naturligvis en afgørende indflydelse på valget af udstyr, og hvorvidt der er tale om højttalere og mikrofoner af den ene eller anden slags, så er vi altid behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning, der er tilpasset lige netop jeres behov.

Betjeningsmuligheder

I løsninger med eksempelvis projektor og lærred er det nærliggende at overveje én central styring af lys, gardiner og mørklægning osv. Det er muligt via et komplet rumstyringsanlæg, der muliggør, at mange forskellige systemer og funktioner i rummet nemt og enkelt kan styres fra ét touchpanel.

Vælges en controller, der tillige er IP-baseret, er der endda mulighed for ekstern overvågning og styring af anlægget, såfremt dette ønskes.

Vi er naturligvis behjælpelige i både udvælgelse og installation af den helt rette løsning til jeres aula.

Teleslyngeanlæg

Vi er en af Danmarks førende leverandører af teleslyngeanlæg. Vi leverer teleslynger i alle størrelser, og vores løsninger kan effektivt kombineres med højttalersystemer og trådløse mikrofoner. 

Anlægget installeres diskret og bruges med stor succes i aulaer. Med installation af teleslyngeanlæg i aulaen, sikrer I, at deltagere med nedsat hørelse også får en god lydoplevelse – ligegyldigt hvor i aulaen, de befinder sig.

Talevarsling

I forbindelse med installation af lydudstyr er det tillige nærliggende at overveje at implementere et talevarslingsanlæg i aulaen. 

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information. Det kan eksempelvis være information om røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå. 

Et talevarslingsanlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af aulaen og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarslingsanlæg og kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning – også hvis det omhandler servicering af dit eksisterende talevarslingsanlæg.

Prisen på AV-udstyr til aulaer varierer alt efter behov. Pris kan derfor gives efter besigtigelse.