Mødelokale

Alt inden for billede, lyd og betjening, der gør, at jeres online mødelokaler og konferencelokaler er fuldt ud up-to-date med det bedste og mest brugervenlige udstyr.

AV til mødelokale og konferencelokale

Vi tilbyder alt inden for AV udstyr til mødelokale. Vi leverer og installerer brugervenlige løsninger, der gør, at jeres online mødelokale og konferencelokale er fuldt up-to-date med henblik på teknik og præsentationsudstyr.

Som samarbejdspartner sikrer vi jer den optimale mødekvalitet, der garanterer, at I altid vil få en ensartet oplevelse af jeres onlinemøder, uden at I skal gå på kompromis med kvaliteten.

Udover at levere det sidste nye udstyr og teknik inden for møderumsløsninger, har vi stor erfaring med at installere moderne præsentationsudstyr og AV udstyr til mødelokale. På den måde skjules teknikken, og skærme, kameraer, lys og lyd bliver designelementer i én samlet stilfuld helhed.

Forberedelsesfasen

Der findes flere løsninger for optimering, når det kommer til AV udstyr til mødelokale og konferencelokale. Løsninger der, uafhængigt af hvilken platform I benytter, medvirker til at optimere billede og lyd. Det kan være alt fra den simple løsning, der ved brug af en boks går ind og laver ekko-kansalering, således at lyden går rent igennem, til den mere integrerede løsning med mikrofoner og højttalere i loftet.

Disse løsninger styres via et panel og sikrer, at rummet er fuldt ud optimeret til onlinemøder ved blot at skulle trykke på en enkelt knap. Det betyder i praksis, at alle AV-løsninger er så brugervenlige, at I kun behøver at fokusere på mødet og ikke på selve teknikken.

Newline RS+

I forbindelse med etableringen af nye møde- og konferencelokaler er det nærliggende på forhånd at gøre sig tanker om følgende:

Newline Flex

Newline Meet Cam Set

Forberedelsesfasen

Videobarer er de mest benyttede løsninger til mindre møde- og konferencelokaler. I stedet for at have mikrofon, højttaler, webkamera og ekko-kansalering installeret forskellige steder i lokalet, samles disse nu i stedet i én videobar.

Yealink A20 -her får du en “all in one” videobar til Microsoft Teams videomøder – en oplagt løsning til mindre mødelokaler.

Én af de spændende ting ved nogle videobarer er, at kameraet har indbygget digital autozoom, hvilket betyder, at billedets “framing” af mødedeltagerne i onlinemøder automatisk zoomer ind og ud på de personer, som taler i lokalet. Det skaber et meget dynamisk mødemiljø, da man dermed kan bevæge sig rundt i lokalet og stadig være sikker på, at modparten i videokaldet kan se den, der taler.

Ligeledes kan man få videobarer med integreret videoklient i selve enheden, således at mødedeltagerne ikke behøver at medbringe egen PC til mødelokalet.

Prisen på AV-udstyr til små mødelokaler varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 7.000 kr.

Newline Huddle Cam

Møde- og konferencelokale (7-14 personer)

I forbindelse med etableringen af møde- og konferencelokaler i størrelsen 7-14 personer er det værd at overveje, om man ønsker at afvikle onlinemøder fra ens egen PC eller omvendt have en dedikeret videoklient placeret i mødelokalet 24/7.

Yealink A30 – her får du en “all in one” videobar med blandt andet to kameraer og 8 mikrofoner. En løsning til de mellemstore mødelokaler.

Grundet større udbud, faldende komponentpriser og forbedret æstetik anbefaler vi i mange tilfælde at implementere en fast videoklient i mødelokalet, da man på denne måde kan forvente højkvalitets onlinemøder uden forsinkelser forårsaget af en evt. langsom processor.

Videoklienten kan sammenkobles med forskellige slags kameraer, mikrofoner, højttalere, mixere osv. Det vigtige at have in mente er, at lyden har langt større indflydelse end billedet på, hvorvidt onlinemøder bliver succesfulde. 

Derfor er det i mange tilfælde værd at kigge nærmere på løsninger, hvori mikrofoner og højtalere installeres synkront i loftet, og hvor disse er sammenkobles via en audio-mixer. På denne måde vil støjen i langt højere grad filtreres væk samtidig med, at mødedeltagerne ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt pågældende er tæt nok på mikrofonen til at blive hørt tydeligt hos modtageren. Det skyldes, at loftsmikrofoner generelt er langt mere sensitive end bordmikrofoner. 

Yealink MVC400 – den ideelle løsning til mødelokaler med plads til 6-8 personer.

Prisen på AV-udstyr til mellemstore mødelokaler varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 12.000 kr. og op.

Møde- og konferencelokale (15+ personer)

Ligegyldigt hvor teknisk kompliceret løsningen er, er det til enhver tid målet, at udstyret skal kunne betjenes nemt og intuitivt fra det øjeblik, man træder ind i konferencelokalet.

I forbindelse med etableringen af konferencelokaler til mere end 15 personer er der derfor typisk behov for en dybdegående konsultation. Det skyldes, at løsningerne hurtigt bliver komplekse i forhold til styringen samt projekteringen af hardware-enhederne. 

Prisen på AV-udstyr til store mødelokaler varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 15.000 kr.

Newline NAOS IP

Newline ATLAS

Newline Mira

Yealink MVC840 – den perfekte løsning til det store mødelokale.

 

Advanced Board Rooms

Som allerede nævnt er det i forbindelse med installation af AV-løsninger til møde- og konferencelokaler en forudsætning, at brugervenligheden altid er i fokus til trods for, at løsningen er teknologisk avanceret. Det samme er naturligvis tilfældet i forbindelse med etableringen af mere avancerede bestyrelseslokaler og board rooms.

Yealink MVC840 – den perfekte løsning til det store mødelokale.

 

Blandt de mange muligheder for specialtilpassede løsninger findes eksempelvis:

Prisen på AV-udstyr til advanced board rooms varierer alt efter behov. Priser kan således gives efter besigtigelse.

Yealink RoomPanel – en dedikeret Microsoft Teams device udviklet specielt til mødelokaler, hvor der bruges Microsoft Teams.