Bibliotek

Alt inden for AV til biblioteker: Informationsskærme, teleslynger, talevarslingssystemer, højttaler- og mikrofonanlæg samt streamingløsninger til biblioteker.

AV til biblioteker

Vi tilbyder alt inden for AV til biblioteker. Vi leverer og installerer brugervenlige løsninger, der gør, at jeres bibliotek er fuldt up-to-date med henblik på teknik og udstyr, hvad enten det handler om informationsskærme, teleslynge eller løsninger inden for lyd.

Informationsskærme (LED skærme)

Informationsskærme er praktiske og hyppigt bruge i især indgangspartier, hvor bibliotekets brugere passerer, når de ankommer. 


Informationsskærme kan installeres, så de falder naturligt ind i bibliotekets interiør, og de kan blandt andet bruges til at vise:

Det enorme udvalg af muligheder inden for LED skærme gør det muligt at skræddersy en løsning, der passer til lige akkurat jeres behov og ønsker.

Newline NAOS IP

Newline Mira

Newline ATLAS

Det er også en mulighed at installere en videovæg, der kan benyttes til mere detaljerede budskaber. Her kan I formidle og visualisere relevant information for dagen eller den kommende uge – lige fra kommende arrangementer til nyheder fra TV2 News.

En videovæg har mulighed for enten at vise det samme billede samtidig på alle delskærmene – eller videovæggen kan opsættes således, at hver delskærm viser hvert deres billede. Det smarte er endvidere, at man med den rette AV-løsning altid kan udbygges videovæggen senere hen, såfremt der ønskes nye funktioner, flere skærme eller lignende.

I tillæg til dette er det en mulighed at trække lyden fra videovæggen til eksterne højttalere, der eksempelvis kan placeres diskret i loftet eller på væggen, således at billedet på skærmen suppleres af lyd.

Newline RS +

Afhængigt af hvilken type skærm, område samt information, der er tale om, kan det være hensigtsmæssigt at overveje følgende, når I skal udvælge den bedst egnede løsning inden for skærme:

​Mulighederne inden for LED-skærme er med andre ord mangeartede, og vi anbefaler derfor at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for jeres bibliotek.

LED skærme som lokaleskilte

Det er også en mulighed at få små LED skærme som informationsskilte ved de enkelte lokaler.

Ved at benytte informationsskærme ved indgangen til de enkelte lokaler sikrer du en fleksibel og brugervenlig løsning.

Vi har stor erfaring og ekspertise i opsætning og vedligeholdelse af skærme og informationssystemer, og vi anbefaler at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for jeres bibliotek.

Streamingløsninger

Flere og flere biblioteker er begyndt at streame deres arrangementer på nettet. Det kan eksempelvis være foredrag og borgerarrangementer.

Vi er eksperter i streamingløsninger til biblioteker, og vi leverer, installerer og servicerer jeres streamingløsning, så I opnår den bedste kvalitet, når I streamer jeres arrangementer.

I forbindelse med AV-udstyr til streaming findes der er væld af muligheder. Vi hjælper med at udvælge og installere den bedste og mest brugervenlige løsning til jeres bibliotek.

Newline Huddle Cam

Newline Meet Cam Set

Projektor og lærred

Med løsninger op til 6000 lumens og lang holdbarhed er laserprojektorer et glimrende alternativ til LED skærme. Det kan f.eks. være i bibliotekets cafe.

Vi leverer løsninger inden for projektorer og lærreder, hvor brugervenlighed, holdbarhed og driftssikkerhed altid er i fokus. Hvad enten udstyret ønskes installeret diskret, eller om det skal indgå i bibliotekets naturlige inventar og møblement, er vi behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning.

Betjeningsmuligheder

I løsninger med eksempelvis projektor og lærred er det nærliggende at overveje én central styring af lys, gardiner og mørklægning osv. Det er muligt via et komplet rumstyringsanlæg, der muliggør, at mange forskellige systemer og funktioner i rummet nemt og enkelt kan styres fra ét touchpanel.

Vælges en controller, der tillige er IP-baseret, er der endda mulighed for ekstern overvågning og styring af anlægget, såfremt dette ønskes.

Vi er naturligvis behjælpelige i både udvælgelse og installation af den helt rette løsning til jeres bibliotek.

Mikrofoner og højttalere

I forbindelse med løsninger inden for mikrofoner og højttalere er der flere ting, der skal under overvejelse.

Inden for højttalersystemer og mikrofoner findes der således et væld af muligheder – lige fra håndholdte mikrofoner til trådløse headsets. Med vores mangeårige ekspertise hjælper vi jer med en løsning, så I er helt sikre på at få en brugervenlig og driftssikker løsning, der passer til lige akkurat jeres behov.

Teleslyngeanlæg

Vi er en af Danmarks førende leverandører af teleslyngeanlæg. Vi leverer teleslynger i alle størrelser, og vores løsninger kan effektivt kombineres med højttalersystemer og trådløse mikrofoner.

Anlægget installeres diskret og bruges med stor succes på biblioteker. Med installation af et teleslyngeanlæg på biblioteket, sikrer I, at besøgende med nedsat hørelse også får en god lydoplevelse.

Videosystemer

I forbindelse med onlinemøder, events og arrangementer på biblioteket er det nærliggende at optimere AV-udstyret, således at det altid er nemt og tilgængeligt at afholde online møder.

Vores sortiment omfatter en lang række produkter, og den helt rette løsning afhænger til enhver tid af lige netop jeres biblioteks behov.

Yealink A30 – her får du en “all in one” videobar med blandt andet to kameraer og 8 mikrofoner. En løsning til online møder.

Yealink A20 – her får du en “all in one” videobar til Microsoft Teams videomøder – en oplagt løsning til onlinemøder.

Yealink MVC400 – den ideelle løsning til online møder.

 

Yealink MVC840 – den perfekte løsning til  online møder.

Yealink MVC940 – den perfekte løsning til biblioteker.

 

Talevarsling

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information. Det kan eksempelvis være information om røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå.

Et talevarslingsanlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af biblioteket og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarslingsanlæg og kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning – også hvis det omhandler servicering af dit eksisterende talevarslingsanlæg.

Prisen på AV til biblioteker varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 5.000 kr.