Om Best-AV

Best-AV er førende AV leverandør inden for rådgivning, salg og installation af komplette audiovisuelle løsninger til stat og kommune.

Om Best-AV som AV leverandør

Best-AV er en sammenlægning af over 100 års erfaring som AV leverandør, og vi tager alle opgaver seriøst – uanset om det gælder komplicerede projektopgaver med brug af højt certificerede programmører, en skole, som skal have udskiftet en pære på en projektor eller en eksisterende installation, en rådhussal, der skal have nyt mikrofonanlæg eller en kirke der har brug for en ny lydløsning.

Som AV leverandør møder vi alle vores kunder, hvor de er i forhold til deres behov og krav til den konkrete opgave. Vores store erfaring som AV leverandør gør, at uanset, om det er økonomien, æstetikken eller noget helt andet, der er afgørende for opgaven, så får vi det til at lykkes. Opgaven bliver altid løst med kunden i centrum, og at teknikken spiller er en selvfølge, når Best-AV er din AV leverandør. Vores mission er at være den bedste AV leverandør hver gang, således at kunden får en oplevelse, der gør, at de kommer igen og igen.

Best-AV som AV leverandør

Ved at vælge Best-AV vælger du i alt enkelthed den bedste AV leverandør på markedet. Når du vælger Best-AV som AV leverandør, ved du nemlig, at:

  • Løsningen altid er den helt rigtige
  • Løsningen sammensættes og monteres som aftalt
  • Du får en vejledning til alle installationer
  • Fuld service på alle installationer (medmindre andet er aftalt)
  • Tæt kundekontakt: Du kan altid ringe direkte til os uden at skulle trække et nummer i en telefonkø – netop fordi vi ved, at det er kritisk, hvis en løsning (mod alt forventning) pludselig slår fejl

En unik oplevelse

Udover erfaringen og ekspertisen har vi den filosofi, at kunderne, store som små, skal have en fantastisk og unik oplevelse, med det udstyr de køber.

Netop derfor gør vi utroligt meget ud af at skræddersy hver enkelt løsning specifikt til det enkelte behov.

Vi er nemlig klar over, at ikke alle har de samme behov, budgetter og tilgange til AV og audiovisuelt udstyr. 

CSR og miljøpolitik hos din AV leverandør

Best-AV lever til enhver tid op til gældende love og krav. Herudover påtager Best-AV sig et miljømæssigt ansvar ved – i videst mulige omfang – at benytte sig af produkter og transportmidler, der ligger miljøet til lavest mulige last. Således er alle vores biler forsynet med partikelfilter, ligesom alle biler er udstyret med førstehjælpsudstyr.

Herudover benytter Best-AV kun organiseret arbejdskraft, der løbende får tilbudt efteruddannelse inden for deres respektive arbejdsområder. Best-AV er i tillæg til dette i 2021 blevet belønnet med en grøn smiley fra Arbejdstilsynet.

Grøn smiley fra Arbejdstilsynets rapport

Arbejdstilsynet har den 1. juli 2021 været på besøg hos Best-AV A/S på arbejdsstedet Fabriksparken 14, 2600 Glostrup. Her talte de med arbejdsgivere / arbejdsgiverrepræsentanter Sonny Bloch Jensen og Frank Olsen, samt arbejdsmiljørepræsentant Claus Jensen. Arbejdstilsynet har på besøget ikke konstateret nogen overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen i de inspicerede områder.

Af denne årsag har vi fået en grøn smiley. En grøn smiley betyder, at vi ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet. Den grønne smiley gælder i tre år fra den udskrevne dato – i dette tilfælde fra 1. juli 2021.

Du kan læse mere om Arbejdstilsynets smileyer her.

Læs mere om mulighederne for AV-løsninger her.