Plejehjem

Alt inden for AV til plejehjem: LED skærme, teleslynger, talevarslingssystemer, højttaler- og mikrofonanlæg samt projektorer og lærreder til plejehjem.

AV til plejehjem og -centre

Vi tilbyder alt inden for AV-udstyr og brugervenlige løsninger, der gør, at jeres plejehjem er fuldt up-to-date med henblik på teknik og udstyr. Det er, hvad enten det handler om teleslynge, LED skærme eller løsninger inden for lyd.

Informationsskærme (LED skærme)

Informationsskærme er praktiske og hyppigt bruge i især indgangspartier, hvor både beboere, medarbejdere og besøgende passerer. Informationsskærme kan installeres, så de falder naturligt ind i plejehjemmets interiør. De kan blandt andet bruges til at vise:


Det enorme udvalg af muligheder inden for LED skærme gør det muligt at skræddersy en løsning, der passer til lige akkurat jeres behov og ønsker. Det er også en mulighed at installere en videovæg, der kan benyttes til mere detaljerede budskaber. Her kan I formidle og visualisere relevant information for dagen eller den kommende uge. Lige fra kommende arrangementer til fødselsdage eller nyheder fra TV2 News.

Newline NAOS IP

Newline Mira

Newline ATLAS

En videovæg har mulighed for enten at vise det samme billede samtidig på alle delskærmene. Eller videovæggen kan opsættes således, at hver delskærm viser hvert deres billede. Det smarte er endvidere, at man med den rette AV-løsning altid kan udbygges videovæggen senere hen, såfremt der ønskes nye funktioner, flere skærme eller lignende.

I tillæg til dette er det en mulighed at trække lyden fra videovæggen til eksterne højttalere. Disse kan eksempelvis placeres diskret i loftet eller på væggen, således at billedet på skærmen suppleres af lyd.

Afhængigt af hvilken type skærm, område samt information, der er tale om, kan det være hensigtsmæssigt at overveje følgende, når I skal udvælge den bedst egnede løsning inden for skærme:

 

Mulighederne inden for LED-skærme er med andre ord mangeartede, og vi anbefaler derfor at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for jeres plejehjem.

Skærme som adresseskilte

Det er også en mulighed at få små skærme som adresseskilte hos de enkelte beboere. 

Ved at benytte skærme som adresseskilte sikrer du en fleksibel og brugervenlig løsning. Det gør det let at udskifte navnet uden omkostninger. Derudover har skærme som adresseskilte den fordel, at man eksempelvis kan supplere beboerens navn med et symbol. det er især gavnligt for demente.

Vi har stor erfaring og ekspertise i opsætning og vedligeholdelse af skærme og informationssystemer. Vi anbefaler at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for jeres plejehjem.

Smart løsning til videomøder

Til såvel kontor eller eventuelle arbejdsrum er det anbefalelsesværdigt at overveje en løsning til brug til online møder.

Med få midler er det muligt at få en totalløsning med eksempelvis skærm, video- og soundbar, der gør online møder nemt og ukompliceret.

Løsningen kan med det rette udstyr gøres transportabel, således at systemet med fordel kan benyttes til videomøder for beboere og deres familie, hvor personlige besøg ikke er en mulighed.

Yealink A20 – her får du en “all in one” videobar til Microsoft Teams videomøder – en oplagt løsning til mindre mødelokaler.

Yealink A30 – her får du en “all in one” videobar med blandt andet to kameraer og 8 mikrofoner. En løsning til de mellemstore mødelokaler.

 

Yealink MVC400 – den ideelle løsning til mødelokaler med plads til 6-8 personer.

Yealink MVC840 – den perfekte

løsning til det store mødelokale.

Newline RS+

Projektor og lærred

Med løsninger op til 6000 lumens og lang holdbarhed er laserprojektorer et glimrende alternativ til LED skærme. Det kan f.eks. være i opholdsrum eller i plejehjemmets cafe.

Vi leverer løsninger inden for projektorer og lærreder, hvor brugervenlighed, holdbarhed og driftssikkerhed altid er i fokus. Hvad enten udstyret ønskes installeret diskret, eller om det skal indgå i plejehjemmets naturlige inventar og møblement, er vi behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning.

Betjeningsmuligheder

I løsninger med eksempelvis projektor og lærred er det nærliggende at overveje én central styring af lys, gardiner og mørklægning osv.

Det er muligt via et komplet rumstyringsanlæg, der muliggør, at mange forskellige systemer og funktioner i rummet nemt og enkelt kan styres fra ét touchpanel.

Vælges en controller, der tillige er IP-baseret, er der endda mulighed for ekstern overvågning og styring af anlægget, såfremt dette ønskes.

Vi er naturligvis behjælpelige i både udvælgelse og installation af den helt rette løsning til jeres plejehjem.

Mikrofoner og højttalere

I forbindelse med løsninger inden for mikrofoner og højttalere er der flere ting, der skal under overvejelse – ikke mindst med tanke på, hvorvidt der er tale om udstyr til opholdsrum, cafe eller et tredje sted.

Inden for højttalersystemer og mikrofoner findes der således et væld af muligheder – lige fra håndholdte mikrofoner til trådløse headsets.Også trådløs overførsel af lyd fra eksempelvis Ipads og telefoner er en mulighed.

Med vores mangeårige ekspertise hjælper vi jer med en løsning, så I er helt sikre på at få en brugervenlig og driftssikker løsning, der passer til lige akkurat jeres behov.

Teleslyngeanlæg

Vi er en af Danmarks førende leverandører af teleslyngeanlæg. Vi leverer teleslynger i alle størrelser, og vores løsninger kan effektivt kombineres med højttalersystemer og trådløse mikrofoner.

Anlægget installeres diskret og bruges med stor succes i plejehjem. Med installation af et teleslyngeanlæg på plejehjemmet, sikrer I, at deltagere med nedsat hørelse også får en god lydoplevelse.

Talevarsling

I forbindelse med installation af lydudstyr er det tillige nærliggende at overveje at implementere et talevarslingsanlæg på plejehjemmet.

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information. Det kan eksempelvis være information om røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå.

Et talevarslingsanlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af plejehjemmet og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarslingsanlæg og kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning – også hvis det omhandler servicering af dit eksisterende talevarslingsanlæg.

Yealink MVC940 – den perfekte løsning til kantine, mødelokale og forsamlingsrum.

Sanserum og stimuli stuer

I mange plejehjem er sanserum eller stimuli stuer en integreret del af tilbuddene til beboerne.

Til brug i sanserum eller stimuli stuer er det en mulighed at bruge AV-udstyr, da teknikken tilbyder et væld af løsninger, der er tilpasset det enkelte plejehjems ønsker og behov. Eksempelvis kan opsættes en LED-skærm med en teknisk løsning, der omfatter stemningsbilleder fra en skov, strand eller park – eller sågar billeder fra nærområdet.

Systemet opsættes således, at billederne via et diskret lille panel på eksempelvis væggen udvælges fra et tema, så man med et enkelt klik får vist lige den type billeder, der ønskes i den specifikke situation.

Prisen på AV-udstyr til plejehjem varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 5.000 kr.

Yealink RoomPanel – en dedikeret Microsoft Teams device udviklet specielt til lokaler, hvor der bruges Microsoft Teams.

Reference: AV til plejehjem - Plejecenter Krogstenshave