Kirke

Fuld fokus på brugervenlighed i løsninger med AV til kirke, sognegård, konfirmandstue m.v.

AV til kirke

Vi er specialister i AV til kirke – lige fra brugervenlige AV-løsninger til teleslyngeanlæg. Med 100 års sammenlagt erfaring er det derfor muligt for os at designe akkurat den løsning, som passer til lige netop jeres kirke.

Udgangspunkt i jeres kirke

I et projekt tager vi altid udgangspunkt i et besøg i jeres kirke efterfulgt af en tæt dialog, hvor behov og ønsker afdækkes. På den måde finder vi sammen den bedste løsning, når I skal vælge det helt rigtige AV til kirke.

Vi arbejder altid ud fra at tilbyde en løsning, der er så æstetisk og diskret som muligt. AV-udstyret i kirken skal således være et redskab til at formidle budskabet på så optimalt en måde som muligt og må aldrig stjæle fokus fra kirkens budskaber.

Mulighederne er mange

Mulighederne er mange, og installation af AV-udstyr i kirken er med til at danne de perfekte rammer for alle typer af arrangementer i kirken. Det gør sig gældende, hvad enten det handler om AV-udstyr i kirkerummet, eller en AV-løsning i f.eks.  konfirmandstuen, hvor vi med installation af video, billede og lydanlæg, kan danne rammerne for en mere spændende og medlevende undervisning.

Typisk er der to scenarier i henhold til æstetikken i forbindelse med installation af AV-udstyret: Enten installeres AV-udstyret specifikke steder på sådan en måde, at de ikke er synlige for kirkegængerne. Alternativt kan udstyret gøres til en integreret del af kirkens visuelle look ved designmæssigt at være i overensstemmelse med det rustikke look.

LED skærme med informationer

Udnyt de tekniske muligheder og bliv set ved hjælp af informationsskærme. Med skærme opsat de strategisk rigtige steder i kirkerummet gør du det endnu nemmere for dine kirkegængere at se og høre dig. På den måde kommer du lettere igennem med dit budskab, når du f.eks. holder din prædiken.

Suppler det talte budskab med en skærm, der viser de tekster, som du ønsker at fremhæve

Gør det nemt for dine kirkegængere at se numrene på de salmer, der skal synges

Newline NAOS IP
Newline Mira

Newline ATLAS

Informationssystemer er en essentiel del af kirkers drift og planlægning. Informationssystemer kan f.eks. omfatte opsætning af LED skærme i selve kirkerummet – og ikke mindst i våbenhuset – således at det også er muligt for folk herude at følge med i hvad der foregår i kirken.

Flere kirker er begyndt at udskifte traditionelle nummertavler med LED skærme, hvorfra informationerne, som ligger på skærmen, decentralt kan styres af de personer, der er tilkoblet systemet. Dette skaber mulighed for, at nummertavlerne kan benyttes til videreformidling af kirkens budskaber, temaer mv., når der ikke er officielle ceremonier i gang.

I henhold til det æstetiske aspekt heraf kan LED skærmene installeres med mat overflade og fra lavt til ikkeeksisterende blåt baggrundslys, således at det rustikke og gammeldags design holdes intakt.

Ønskes skærmene som en reel del af kirkens design, kan de integreres i en rustik, skræddersyet ramme således, at de falder i ét med væggen.

Newline RS +

Projektor og lærred

Som alternativ til LED skærme er det i nogle tilfælde værd at overveje brugen af projektor og lærred. Det kan f.eks. være i forbindelse med særlige begivenheder eller præsentationer, der finder sted i kirken.

Vi leverer løsninger inden for højkvalitets projektorer og lærreder, hvor brugervenlighed og kvalitet altid er i fokus. Med løsninger op til 6000 lumens og lang holdbarhed er laserprojektorer et glimrende alternativ til touchskærme i de kirker, hvor der af forskellige årsager foretrækkes brug af projektor og lærred.

I løsninger med projektor og lærred er det nærliggende at overveje én central styring af systemet, og vi er naturligvis behjælpelige i både udvælgelse og installation af den helt rette løsning til jeres kirke.

Lyd- og mikrofonanlæg

Vi leverer og installerer alle typer af højttalersystemer. Dette gør det muligt at fordele præstens stemme ligeligt i hele kirkerummet i forbindelse med gudstjenesten. På den måde opnår jeres kirke den helt rigtige lydkvalitet til gavn for alle – ligegyldigt hvor i kirkerummet de sidder.

Hvad enten I ønsker at skjule højttalerne eller at implementere højttalerne som en del af kirkens design, leverer og installerer vi den løsning, der passer til lige akkurat jeres behov og ønsker.

I den forbindelse er vi naturligvis også behjælpelige med levering og installation af det helt rette mikrofonanlæg, hvad enten det omfatter håndholdte mikrofoner eller en anden form for mikrofon-løsning.

Teleslyngeanlæg

Vi er en af Danmarks førende leverandører af teleslyngeanlæg. Vi leverer teleslynger i alle størrelser, og vores løsninger kan effektivt kombineres med højttalersystemer og trådløse mikrofoner.

Anlægget installeres diskret og bruges med stor succes i kirker og sognehuse. Med installation af teleslyngeanlæg i kirkerummet, sikrer man, at deltagere med nedsat hørelse også får en god lydoplevelse.

Streamingløsninger

Flere og flere kirker er begyndt at streame deres gudstjenester på nettet. Vi er eksperter i streamingløsninger til kirker, og vi leverer, installerer og servicerer jeres streamingløsning, så I opnår den bedste kvalitet, når I streamer jeres gudstjenester.

I forbindelse med AV-udstyr til streaming findes der er væld af muligheder. Vi hjælper med at udvælge og installere den bedste og mest brugervenlige løsning til jeres kirke.

Udendørs pyloner

Formidling af kirkens budskaber er naturligvis også en mulighed udendørs.

Med den rette AV-løsning kan jeres kirke let styre de informationer, der fremgår på en udendørs pylon. Det kan f.eks. være:

På den måde kan I let og overskueligt informere de kirkegængere, der går forbi kirken i det daglige.

Prisen på AV-udstyr til kirker varierer alt efter behov. Det er således muligt at få løsninger fra ca. 10.000 kr.

Reference: AV til kirke - Messiaskirken

Blandt de mange kirker, vi har hjulpet med levering og installation af AV-løsninger, finder du blandt andre Bellahøj Kirke, Messiaskirken, Skt. Jørgens Kirke, De Gamles Bys Kirke, Ishøj Kirke og Skelgårdsskirken.