Museum

AV til museum: Lyd, lys og billede samt talevarslingssystemer - tilpasset det enkelte museums behov.

AV til museum

Vi tilbyder alt inden for AV til museum. Vi leverer, installerer og servicerer brugervenlige løsninger, der gør, at jeres museum er fuldt up-to-date med henblik på teknik og udstyr. 

AV-udstyr inden for billeder

Når det handler om tilpassede totalløsninger inden for billeder, er der et væld af muligheder. Det er nærliggende at fokusere på videovægge til fremvisning af artefakter og udstillingsgenstande såvel som budskaber – ikke mindst når det handler om AV til museum.

Typisk vil en løsning i form af LED skærme, der er tilpasset det konkrete behov, komme på tale i en løsning, der omfatter billeder. Men også informationsstandere til f.eks at vise lokaleoversigt eller åbningstider er vigtige elementer i en tidssvarende AV-løsning.

Mulighederne inden for LED-skærme er mangeartede. Det samme er tilfældet for informationsstandere. Derfor anbefaler vi at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for jeres museum.

Newline NAOS IP

Newline Mira

Newline ATLAS

AV-udstyr inden for lyd og talevarsling

I forbindelse med løsninger inden for lyd til museer er der flere ting, der skal under overvejelse.

Lokalernes akustik har naturligvis en afgørende indflydelse på valget af udstyr. Hvorvidt der er tale om højttalere af den ene eller anden slags, så er vi altid behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning, der er tilpasset jeres behov.

I forbindelse med etablering af lydudstyr er det tillige nærliggende at overveje at implementere et talevarslingsanlæg. 

Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå. Et talevarsling anlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af dine bygninger og områder og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarslingsanlæg og kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning – også hvis det omhandler servicering af dit eksisterende talevarslingsanlæg.

AV-udstyr inden for lys

I forbindelse med etablering af AV-løsninger er det nærliggende at overveje en totalløsning, der også omfatter lys.
Mange artefakter og udstillingsgenstande er lyssensitive, og med vores erfaring og omfattende udvalg af produkter, er du sikret den helt rette løsning, når det omhandler valg af lys og lyssætning. I denne forbindelse anbefaler vi, at vi tager en snak om mulighederne, således at du altid er sikret den helt rette lysløsning, der er tilpasset lige akkurat jeres behov.

Prisen på AV til museum varierer alt efter behov. Det er således muligt at afgive en pris efter besigtigelse.

 

Newline RS +