Byretssal

Alt inden for AV til byretssal: Billede, lyd og betjening, der gør, at jeres online møderum og konferencelokaler er fuldt ud up-to-date med det bedste og mest brugervenlige udstyr.

AV til byretssal

Vi tilbyder alt inden for AV-udstyr og brugervenlige løsninger. Det gør, at jeres byretssal er fuldt up-to-date med henblik på brugervenlig teknik og udstyr. Det er, hvad enten det handler om udstyr til selve byretssalen eller foyeren.

Lyd- og mikrofonanlæg

Vi leverer og installerer alle typer af højttaler- og mikrofonsystemer. Dette gør det muligt at fordele lyden ligeligt i hele byretssalen i forbindelse med retssager og høringer. På den måde opnår jeres byretssal den helt rigtige lydkvalitet for alle – ligegyldigt hvor i salen, deltagerne befinder sig.

I forbindelse med valg af lydanlæg er det er nærliggende at vælge lofthøjttalere, der installeres som en integreret del af loftet. På denne måde opnås en teknisk optimal løsning, såvel som et visuelt look, der bærer præg af finesse, stilrenhed og funktionalitet.

Det helt rette mikrofonanlæg er derudover essentielt. Det, hvad enten det omfatter mikrofoner leveret som svanehalse eller en anden form for mikrofon-løsning. 

Mulighederne er mange, og i fællesskab finder vi frem til den helt rette løsning. Herefter leverer og installerer vi det system, der passer bedst til netop jeres byretssal. Det sker ud fra salens akustik, jeres ønsker og de muligheder, der findes.

LED skærme

I takt med den teknologiske udvikling findes der til stadighed et stigende antal muligheder, når det kommer til LED skærme. Vi anbefaler derfor at tage en snak om jeres behov. På denne måde kan vi i fællesskab finde frem til den helt rette løsning for jeres byretssal og de lokaler, der er en del af bygningen.     

Newline NAOS IP

Newline Mira

Newline ATLAS

Newline RS +

AV til byretssal: Projektor og lærred

Vi leverer løsninger inden for højkvalitets projektorer og lærreder, hvor brugervenlighed og kvalitet altid er i fokus. Med løsninger op til 6000 lumens og lang holdbarhed er laserprojektorer et glimrende valg, når der foretrækkes brug af projektor og lærred frem for LED skærme.

Brugervenligt betjeningspanel

I løsningen til byretssalen er det essentielt, at der er fokus på brugervenlighed. Som det ofte ses i byretssale, er der behov for en central styring af AV-udstyret. På denne måde har dommeren til enhver tid fuld kontrol over, hvad der skal vises til hvem på hvilke skærme.

Vi har stor ekspertise i netop udvælgelse, levering og installation af de helt rette løsninger inden for betjeningspaneler, hvor der er fuld fokus på brugervenligheden. Af denne grund anbefaler vi, at vi i fællesskaben analyserer jeres behov for at finde frem til den rigtige løsning til jeres byretssal.

AV til byretssal: Informationsskærme

Ved ankomsten til retsbygningen er det essentielt for de besøgende at kunne orientere sig hurtigt og nemt. På den måde kan de besøgende få en god oplevelse, allerede når de træder ind ad døren.

Til at visualisere budskaber og dele informationer er det derfor nærliggende at vælge informationsskærme. De kan f.eks. vise vej til de enkelte lokaler og sale. Du kan derfor med få midler guide dine besøgende hen til den rette sal eller lokalitet.

Informationssystemer kan f.eks. omfatte opsætning af LED skærme i selve foyeren. Det er dog oplagt at benytte små informationsskærme ved indgangen til de enkelte lokaler og sale. det skyldes, at man på denne måde hurtigt og let kan opdatere med de rette informationer, der knytter sig til det enkelte lokale.

I henhold til det æstetiske aspekt heraf kan LED skærmene installeres med mat overflade og fra lavt til ikke eksisterende blåt baggrundslys, således at bygningens design holdes intakt. Ønskes skærmene som en reel del af bygningens design, kan de integreres i en skræddersyet ramme således, at de falder i ét med væggen.

Teleslyngeanlæg

Vi er en af Danmarks førende leverandører af teleslyngeanlæg. Vi leverer teleslynger i alle størrelser, og vores løsninger kan effektivt kombineres med højttalersystemer og trådløse mikrofoner. 

Anlægget installeres diskret. Med installation af teleslyngeanlæg i byretssalen, sikrer man, at deltagere med nedsat hørelse også får en god lydoplevelse, og at der ikke sker misforståelser på baggrund af mangelfuld lyd under en retssag eller høring.

Newline Meet Cam Set

Newline FLEX

Newline Huddle Cam

Talevarsling

I forbindelse med installation af lydudstyr er det tillige nærliggende at overveje at implementere et talevarslingsanlæg.
Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information. Det kan både være information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå.

Et talevarslingsanlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af dine bygninger og områder og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.
Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarslingsanlæg. Vi kan altid kontaktes med henblik på en professionel løsning – også hvis det omhandler servicering af jeres eksisterende talevarslingsanlæg.

Prisen på AV-udstyr til byretssale varierer alt efter behov. Pris kan derfor gives efter besigtigelse.