Kantine

Alt inden for AV til kantine: LED skærme, videovægge, projektorer, lærreder, højttalere og talevarsling til kantiner.

AV til kantine

Vi tilbyder alt inden for AV til kantine. Vi leverer og installerer brugervenlige løsninger, der gør, at jeres kantine let og overskueligt kan formidle sine budskaber til gæsterne – såsom dagens menu. 

LED skærme

I takt med den teknologiske udvikling findes der til stadighed et stigende antal muligheder, når det kommer til LED skærme, der er et af de foretrukne medier i kantiner. Mulighederne inden for LED-skærme er med andre ord mangeartede, og vi anbefaler derfor at tage en snak om jeres behov, således at vi i fællesskab kan finde frem til den helt rette løsning for jeres reception.

Newline NAOS IP

Newline Mira

Newline ATLAS

Videovægge

Det er muligt at udforme en videovæg, der lever op til lige akkurat jeres specifikke ønsker og krav. 

Videovæggen vil altid blive leveret med FHD (1920 x 1080) opløsning og kan dermed benyttes til mere detaljerede budskaber, hvori man f.eks. ønsker at visualisere relevant information for menu og drikkevarer. 

En videovæg har mulighed for enten at vise det samme billede samtidig på alle delskærmene – eller videovæggen kan opsættes således, at hver delskærm viser hvert deres billede. Alt styres via et elegant og brugervenligt touchpanel, der f.eks. opsættes et diskret sted på væggen, hvor det kun er kantinepersonalet, der har adgang.

Det smarte er endvidere, at man med den rette AV-løsning altid kan udbygges videovæggen senere hen, såfremt der ønskes nye funktioner, flere skærme eller lignende.

Projektor og lærred i kantinen

Som alternativ til LED skærme er det i nogle tilfælde værd at overveje brugen af projektor og lærred. Det kan f.eks. være i forbindelse med arrangementer og events, der finder sted i kantinen.

Vi leverer løsninger inden for højkvalitets projektorer og lærreder, hvor brugervenlighed og kvalitet altid er i fokus. Med løsninger op til 6000 lumens og lang holdbarhed er laserprojektorer et glimrende alternativ til touchskærme i de kantiner, hvor der af forskellige årsager foretrækkes brug af projektor og lærred.

I løsninger med projektor og lærred er det nærliggende at overveje én central styring af lys, gardiner og mørklægning osv. Dette er grunden til, at den rette rumstyring er et centralt element i især større kantiner. Vi er naturligvis behjælpelige i både udvælgelse og installation af den helt rette løsning til jeres kantine.

AV-udstyr inden for lyd og talevarsling

I forbindelse med løsninger inden for lyd til kantiner er der flere ting, der skal under overvejelse. Kantinens akustik har naturligvis en afgørende indflydelse på valget af udstyr, og hvorvidt der er tale om højttalere af den ene eller anden slags, så er vi altid behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning, der er tilpasset jeres kantines behov.

I forbindelse med installation af lydudstyr er det tillige nærliggende at overveje at implementere et talevarslingsanlæg. 
Talevarsling er et effektivt elektroakustisk evakueringssystem, som via et højttaleranlæg udsender en talebesked med information. Det kan både være, at en given menu er klar til afhentning i skranken, information om f.eks. røgudvikling, evakuering, brand eller lignende krisesituationer, der kan opstå. Et talevarsling anlæg sikrer en effektiv og rolig evakuering af dine bygninger og områder og minimerer risikoen for, at der opstår panik i en eventuel nødsituation.

Vi er certificeret både som leverandør og installatør af alle typer af talevarslingsanlæg.

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på en professionel løsning.

Har I allerede et talevarslingsanlæg, hjælper vi gerne, hvis du har spørgsmål – eller brug for en serviceaftale.

Prisen på AV til kantine varierer alt efter behov. Pris kan derfor afgives efter besigtigelse.